cookieOptions = {...}; Kutyák és macskák - virágot evelinnek -->

Kutyák és macskák

by - csütörtök, szeptember 18, 2014

Szóval itt ülök a gép előtt egy Praliné Noisettes Schogetten-el az asztalon. Nincsen fenn a legújabb (és egyben utolsó) rész a Finding Carter-ből, a we heart it-hoz pedig semmi kedvem sincs, DE az előbb eszembe jutott, hogy tegnap kifejtettem a véleményem a rajzóra megnevezéséről. És pont akkor a tumblr-ön elém jött egy cuki kutyás kép. Ami rajzolva volt, ezért érdekes. Nagyon jó ez a rajz. Ábra. Vagy miaszösz.
UPDATE: rájöttem, hogy ez tulajdonképpen hímzés akar lenni, csak túl jó, plusz nincs rajtam a szemcsim..

amúgy annyira nem vagyok odáig a kutyákért
A macsekokat szeretem. Erről jut eszembe, akartam írni a Garfield szerepéről a társadalomban, de akkor nagyon depis voltam, és valahogy sehogy sem sikerült valami normálisat kihozni magamból. Olyat pölö, hogy Garfield (ezalatt értsd: képregény, a show, filmek) tulajdonképpen nem egy borzalmasra sikerült, de viccesnek indult szerencsétlenség, ahogy én látom, hanem egy nagyon jól megfogalmazott társadalomkritika.
eat sleep eat sleep eat sleep eat...

na eg ilyen hipster felsőt még én is felvennék. talán.
Ez arról jutott eszembe, hogy most én is ilyen állapotban vagyok, amikor még olvasni sincs nagyon kedvem, meg arról a kutyáról. Mert tudjátok, Ubul. Vagy Oddie. Vagy kiaszösz.

Érthető? Érthető. Amúgy ja, én mindig így gondolkodom. Egy hülyeségről eszembe jut egy világrengető felfedezés, arról meg egy újabb hülyeség. De most jöjjön néhány kiválasztott Finding Carter gif, mert úgy van kedvük.

pretending to not feel alone
mindig így érzem magam, ha esetleg valaki megdícsérne vmiért
ilyen hajat akarok egyszer... valamikor...
amikor Carter vééégre anyának hívja Lizt
Ki ne lenne kiakadva, ha egy csomót kéne várnia a Sherlock negyedik és a FC második évadára?!?!
 Hehe.
Asszem mégis kell nekem az a Coelho-kötet. Megyek olvasni a kuckómba. Blogger off.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp