cookieOptions = {...}; Így lehet igazán őszies a Bullet Journalod // 📓🍂 - virágot evelinnek -->

Így lehet igazán őszies a Bullet Journalod // 📓🍂

by - kedd, szeptember 19, 2017

kép INNEN
A blogomon található Bullet Journal-bejegyzéseim mennyiségéből valószínűleg már sejted, hogy egy szenvedélyes BuJozóval állhatsz szemben. Persze idővel az ember kifut az ötletekből, bármennyire is kreatív, ezért nem árt benézni az internet naplós bugyraiba, mert igazi kincseket találhatunk. :D
(Még nem tudod, mi is az a Bullet Journal pontosan? Itt elmagyarázom, és egyéb más hasznos ötleteket is adok, csak üsd be a blogon belül a "bullet journal" keresőszót!)

A post shared by jhon (@jhonstudies) on

A hangsúly ilyenkor a barnás árnyalatokra tevődik át, de természetesen akkor is lehet őszies hangulata a naplódnak, ha más árnyalatokat választasz, esetleg egyáltalán nem használsz színeket, csak a klasszikus feketét-fehéret. Itt viszont megjelenik a nyomdás megoldás, mert ha jobban megfigyeled a rózsát, nem rajzolva van. A barnás beragasztott lapok tovább erősítik a fakéreg-effektust, ami nekem igazán bejön. :D Valószínűleg ki is fogom próbálni. :)

  

Ez a kép viszont ékes példája annak az esetnek, amikor színeket nem használva sikerül az őszt elhozni a füzeted lapjai közé. A rajzok mind beleillenek ebbe a tematikába, hiszen mi más jutna az ember eszébe a lehullott falevelekről, mint az ősz?! :)
A bakancslisták nagyon menő dolgok, ez az időszak pedig remek lehetőség arra, hogy kihasználjuk a borongós idő áldásos következményeit. :D (Amúgy itt a blogon is van egy őszi bakancslista!) Szerintem tök jó ötlet ezt is a BuJoban vezetni, eredetileg én is oda róttam fel az ötleteimet.Ezen a képen nem maga a napló van bemutatva ugyan, de annyira megtetszett a maci, hogy muszáj volt beszúrnom ezt is ide, hadd gyönyörködjünk mind a gyerekkor örömeiben. :D


A post shared by bujo_tascha (@bujo_tascha) on

Szerintem nagyon menő ez az áthaladó barna beragasztott lap, főleg, hogy a képre még pókok is vannak rajzolva. Pedig a pókokat ki nem állom, de mégis, itt egészen bejön! :OAz utolsó inspirációm annyira nem kifejezetten őszies, de annyira jellemzi a stílusomat, hogy nem hagyhattam ki egy ehhez hasonló kép megosztását. :)

Remélem inspiráltalak arra, hogy jobban beleásd magad a rendszerezésbe és a dekorálásba, hiszen annyira kellemes kikapcsolódás, el se tudom mondani!

A legközelebbig pedig, blogger off!
You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp