cookieOptions = {...}; Wake me up when... - virágot evelinnek -->

Wake me up when...

by - szerda, szeptember 17, 2014

HU. Szóval.
Tudom, hogy rég nem írtam, erre én is rájöttem, de egy idő után már semmi kedvem nem volt, mert valahogy az életem a nyár folyamán kezdett érdekesebb lenni, mint az internet.Meg a sok könyv. OMG. Mit tett az univerzum?! :)) Ki is vagyok egy kicsit akadva, mert alig olvastam vagy tizenöt könyvet. Shame on me.
Anyhow, dolgoztam kemény három napot, mint hivatásos szórólapos, kinyaraltam magam tengeren-hegyekben (csak a szokásos), hordtam az öcsikémet a parkba, aki amúgy már nagy, mert tíz (!) éves, de nekem akkor is öcsike marad még egy ideig. Vagy örökre. Ez van, öcsike. Meg még táboroztam, bicikliztem, jobban mondva tanulgattam, és már majdnem, mondom MAJDNEM megy is, csak... mindegy. Rólam van szó, tehát ez már elvárható volt. Voltam egy román esküvőn. Vájsámár. De legalább ettem macaronst.  Ha úgy lesz kedvem, akkor talán bővebben is beszámolok ezekről a roppant érdekfeszítő dolgokról, de jelenleg inkább más dolgokkal kapcsolatban szeretném osztani az észt.
És a nagy hír *dobpergés* TIZENEGYEDIKES VAGYOK. Vagyis lassan szembe kell nézzek azzal a ténnyel, hogy nemsokára elszámolható leszek a törvény szempontjából is. Nem mintha olyan nagy OMG dolgokat szoktam volna napi rendszerességgel tenni, de na. Inkább azzal van a gondom, hogy jövőre érettségi. Kéne egy Cambridge vizsga. Meg ilyenek. Tudjátok ti. Gondolom.
Nem kéne valahova képet is beillesszek??
Mellesleg a tumblr oldalam sokat fejlődött tartalom és színvonal szempontjából is, úgyhogy nyugodtan csekkolhattok. Nyugi, van 71 követőm, ami nekem egy kicsit fura, mert ennyi követőm sehol sincs. Sőt, még ennyi lájkom sincs. Asszem. Vagy mégis?? És ez a hetvenegyedik bejegyzésem is... Fura.

Szóval.
brunetteve, a naggyon frappáns tumblr nevem
Amúgy meg: már inkább vagyok szőke, mint barna, de sebaj.
Képet akkor aszzem nem teszek. Kerestem valamit a gépen, de csak ilyen tfiosos meg a blogon lassan agyonhasznált képeket találtam. Fel kéne frissítsem az állományomat.
Ja, és voltam Pesten!!!
SZERETEM PESTET. Meg a gyülit. Meg az IKEA-t. Meg úgy minden jót onnan. De persze nekem a gyüli a legfontosabb.
Erről meg az IKEA-ról 91,4 %, hogy írok majd.

Amúgy...Emlékszik még valaki a tavalyi bejegyzésemre, ami valamikor a suli első hete után keletkezett? Akkor is Orsi szülinapja volt, mily meglepő, most is az van, úgyhogy újból kiposztolom azt a képet, amit egy éve is megosztottam néhány random emberkével. Anyway. Remélem lesz olyan, aki értékeli a befektetett öt percemet, amit arra szántam, hogy egy kicsit megpiszkáljam.Tudjátok, hogy szalonképes legyen. Vagy legalább blogképes. Az Orsihoz intézett gyönyörű köszöntőmet megtekinthetitek eredetiben az idővonalán. Puszi.

Te azóta festettszőke és hosszabbhajú lettál, drága, nekem meg kisebb a loboncom.
Ez az élet rendje, nemde??
És mondtam már, hogy mennyire nem bántam meg, hogy filóra jöttem? Nem? Akkor mondom most.
Szeretem a filót. Asszem mégsem voltam olyan szórakozott nyolcadik végén, amikor le kellett adni a jelentkezési lapokat. Nem tudom, hogy mi lenne velem biokémián, vagy, ami még rosszabb, matekinfón. Brrr. Csodásan megvagyok, köszönöm. Heti tizenhat nyelvórám van, vagyis van négy magyarom, románom és angolom, németből meg latinból csak kettő. Thank God. Nekem amúgy spanyol kell. Öcsivel meg akarunk tanulni spanyolul, és nem csak a Hillsong United Take It All című száma miatt, ami spanyolul sokkal jobb, mint angolul, hanem mer. Csak. Olyan szép..
Visszatérve a témára, van még szociológiám, közgazdaságtanom, törim (sajna csak kettő), földrajzom, tornám és tudományok órám. Ja és rajz. De nem fogunk semmit sem rajzolni, mert nem is rajzóra, hanem képzőművészeti nevelés, gondoljatok csak bele. Már nem vagyunk kispályásak, nem rajzolgatunk mindenféle firkát, mi művelődünk. Ja aha persze. És asszem ennyi.

Ha esetleg eddig kibírtad,és nem menekültél el, akkor congratulations, és naggyon köszönöm.
Ne felejtsétek el a tumblr oldalam. Tudjátok. brunetteve

Meg kéne én is nézzem már egyszer azt a Star Warst.

Mentem, szükség van rám bábfalván. (Hiányoztatok, szerdák.)

Lots of love, Ev. B|

P.s.: Wake me up when...

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp