cookieOptions = {...}; 10 személy, akiket megéri követni Instagramon - virágot evelinnek -->

10 személy, akiket megéri követni Instagramon

by - csütörtök, január 25, 2018


Biztos vagyok benne, hogy az emberek többsége ismeri az instafüggőség jeleit. Ha máshonnan nem, hát a saját tapasztalatából tud beszélni. Ugyanígy vagyok ezzel én is. Viszont! Ha nem lenne néhány ennyire inspiráló személy ezen a felületen, biztos nem foglalkoznék ezzel az appal ennyit. Az inspiráló alatt pedig nem a Coelho-szerű mantrákat posztolgató emberekre gondolok, hanem azokra az emberekre, akik egyszerűen úgy élnek, hogy amikor posztolnak, abból átjön az ő személyük is. Kéne egy ilyen modern közmondás, hogy az vagy, amit posztolsz (és ahogy posztolsz). Mert náluk ez halmozottan igaz!

A sorrend nem a kedvenc-faktort mutatja, csupán kell valami, amitől többé-kevésbé rendezetten tudom őket bemutatni. :D

Jess Conte // @jessconte


Gyönyörű ausztrál lány, feleség, jelenleg Los Angeles-ben élnek férjével és kutyusukkal, Miloval. Mindketten YouTube-erek, ami az insta-fiókjukon is meglátszik, de van valami az esztétikai élvezetek mellett, ami megragadja az embereket kettejükben (és főleg Jess-ben): az őszinte kedvesség. Annyira de annyira látszik, hogy nem megjátsszák magukat, hanem náluk ez szívből jön, hogy már csak e miatt érdemes figyelemmel követni őket.
Számomra az csak egy plusz, hogy Jess mennyire nyíltan beszél a hitéről a másfél millió követőjének. Ebből is megmutatkozik, hogy milyen az, amikor valósággal megéli a kereszténységet, és nem begyöpösödve éli az életét.David Elm // @davidelm  


Davidre az előbb említett házaspáron keresztül találtam rá, ugyanis nekik dolgozik! Nála az fogott meg, hogy őszintén megírja a gondolatait, és nem egy mesterkélt világban mozog az interneten. Viszonylag sok követője van, és úgy, hogy felvállalta a személyiségét. Néha rövidke verseket is megoszt, amiket ő írt, és ez az én irodalmi énemhez elég közel áll. :)


Rajnai Rebeka // @rajnairebeka


Rebeka, ahogy a nevéből valószínűleg már rájöttél, hazai lány, a Larinne blog szerzője, illusztrátor, és még menyasszonyi ruhákat is varr pár másik lánnyal karöltve! Ami nála elsőre a szemembe szökött, az a sok textúra. És én odavagyok a textúrákért. Illetve a flatlay-művészetet is egy újabb magasságba emelve csodaszép magazinképeket szemlélhetünk nála. Most komolyan - kell ennél több?

Marla Catherine // @marlacatherine


Az amerikai tinilány oldalát majdnem kétszázezren követik, de ez nem annyira meglepő, ha valaki egy kicsit is felkapottabb a YouTube-on. Az ő képeit a nővére szerkeszti, ahogy a videóit is, de ha valahol heten vannak testvérek, szükség is van a csapatmunkára! :)
Az ő esetében azt szeretném kiemelni, hogy a mellett, hogy modellkedik (nem hivatásszerűen, de már voltak megkeresései), teljesen normálisan van felöltözve. Nagyon sajnálom, hogy ezt 2018-ban ki kell emelni, de íme egy szuper példa az esztétikus, divatos, normális öltözködésre!

Face Boutique // @face__boutique

Ha nagyon aranyos illusztrációkat keresel, nem kell tovább menned, mert itt vannak. :D Kamilla rajzainál egy dolog jobb: a leírások. Komolyan mondom. Hozok is egy példát: ºBuldózer SopánkaºA cserszegtomaji vándorcirkusz légtornásza és jegyszedője, akut szamárköhögése van és retteg a pókoktól. És egy másik példa: • Ájtatos Tatjána •
Titkárnő és jótündér. Kettős életet él. Amint a telihold felragyog az éjszakai égbolton, zihálva rohan a szomszédos tölgyesbe friss vér után kutatva. Az elgázolt süniket konyhájába viszi és életmentő műtéteket hajt végre rajtuk.

Az ilyen leírások miatt valósággal életre kelnek a rajzok.

Gulyás Lídia // @lidiaontheroad


Nem is olyan rég a fiatal lány teleaggatta Budapest utcáit kedves üzenetekkel. Amúgy szépséges kézírással díszítgeti a kávéspoharait. Bevallom, az instastory-jait szinte mindig lementem, annyira szépek. A mostani képernyővédőmet is ő fényképezte. Nem is mondok túl sokat, inkább nézegessük ezeket a képeket!Hanna Pajor Illustration // @hannapajorillustration

Hanna az a személy, aki miatt meg akarok rendesen tanulni rajzolni. Ha egy ideje követed a blogom, akkor láthattad, hogy egy Bullet Journalt már vezettem egy általa dekorált füzetben. Az volt az egyik kedvencem, csak azt sajnáltam, hogy nem vastagabb noteszt szereztem be. Egy ideje tervezgetem, hogy lerajzoltatom magam vele, de ami késik, nem múlik! ;) Addig is megpróbálom beérni az instagram-képeivel.Lina és Panni // @linaxxpanni


Kettejükről lehet már hallottál, ha nem máshol, hát a magyar YouTube-közösségben. Remek ízléssel rendelkező egyetemista lányokról van szó, akik a saját instagramjuk mellett egy közöset is vezetnek, így amikor kettejükről beszélek, ebbe nyugodtan értsd bele a személyes oldalukat is. :D Kevés ennyire művészi beütésű instát ismerek, mármint főleg magyar viszonylatban, ezért is örültem annyira, hogy rájuk találtam.


Varga Priszcilla // @priszci

Kezdjük az egyértelmű ténnyel: milyen menő neve van már Priszcinek?! A mellett, hogy érzéke van a fotózáshoz, egy csomó olyan projekthez adja a nevét, amik önmagukban szuperek. Nála is főleg az instastory az, ami megnyert magának. Mindig, amikor ideiglenesen letöröltem az appot, azt sajnáltam a legjobban, hogy lemaradok a képeiről. Nála is ugyanaz a helyzet, mint Lídiánál, vagyis sokszor volt már olyan háttérképem, amit tőle mentettem le. Hihhi.
A feedjét meg annyira tudatosan szerkeszti (vagyis gondolom), hogy az egész összkép egy plusz esztétikai élmény. Nézd csak!
Ankai-Taylor Lily // @lilykataylor

Lily nem csak hogy az egyik kedvenc instagram-felhasználóm, hanem az egyik kedvenc emberem valaha (ha lehet ilyet mondani :)). Személyesen ismerem egy jó ideje, barátok is vagyunk, meg az egyik bejegyzésemhez segédkezett fotók területén, amit ezúttal is nagyon köszönök!!
Lily afro-ukrán, velem nagyjából egyidős egyetemista, és egyszerűen jó ránézni a képeire. A színeket szeretem nála a legjobban, mert csak úgy vibrálnak. Szóóóóval.... Bekövetted már? :))

 Neked is gondolom megvannak a kedvenc insta-felhasználóid, ha egyáltalán használod az applikációt. Szívesen olvasom, hogy kinek a képei a kedvenceid!
A legközelebbig pedig, blogger off!

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp