cookieOptions = {...}; a kreatív leltározó legújabb akciója - virágot evelinnek -->

a kreatív leltározó legújabb akciója

by - péntek, december 12, 2014

Most akkor stílusosan visszatérek a kibertérbe. Még akkor is, ha nem tudom Jennifer Lawrence stílusban megcsinálni. Anyway.


Nem is tudom, hogy hol kezdjem a sztorizást, annyi minden történt velem, de ezeket már akkor se nagyon merném megosztani, ha nem lett volna nálunk az osztályban mostanában egy miniszkándál (vagyis balhé). Ezek után már azt se nagyon merem elmondani, hogy mittomén... Mit ettem ma reggel, vagy mi a véleményem a pufis zoknikról vagy a konfettis körömlakkokról (amúgy nagyon szeretem őket, csak a sors még nem gondolt rá, hogy milyen jól jönne nekem egy olyan). A szkándál tk abból állt, hogy az egyik osztálytársam nem gondolt még rá, hogy a blog nem teljesen egyenlő a napló fogalmával. Ezért mindenkinek ajánlom, hogy bármit ne rakjon ki magáról az internetre, mert mások visszaélhetnek vele, meg ilyenek. Tudjátok ti, hogy hogy megy ez mostanában...
O, tempora! O, mores! Milyen idők! Milyen hibák!
Ezt a gyönyörű idézetet latinórán tanultam (legalább ennyi haszna legyen a latinnak meg Cicerónak, ha már olyan szép kis beszédet írt In Catilinam.). Szerintem eléggé aktuális üzenete van. Nem fogok most erről írni többet, mert egy csodás regény jönne ki belőle. :)) így, hogy ezt kihagyom, mindenki jobban jár.

Volt a Mockingjay Part 1 premier, és nem tudtam elmenni rá!! Pedig már egy fél éve vártam... Nem baj, részben kárpótolt a kamerafelvétel a filmezz.eu-n, de tudjátok, hogy az nem az igazi. Másnap meg azt várták el tőlem, hogy okoskodjak a TUDeken. Persze annak is köze volt a The Hunger Games-hez, de a zsűri sajna nem a fangirlködést díjazza, hanem a professzionalizmust, és nem a kreatív leltározókat. Pfffff. Soha életben nem hallottam ilyet, de szerintem nem is fogok valami sűrűn. Mondjuk mit is várok el egy irodalmár-nyelvész-néprajz társaságtól?! Nem baj, legalább nem én vagyok A szónok... Mint egyesek. KHM szia Dóra! :))
Asszem egyszer majd szemezgetek a tudományos szövegemből, átírom blogosra, és kiteszem. Egyszer. Valamikor. De először be kéne váltanom az idei évre szóló ígéreteimet. Upszika. Na majd jövőre. :))


Ha majd túlleszek az utolsó nagy hajrán a sulival meg az olvasmányaimmal (alig olvastam mostanában, shame on me. Vagy ha mégis, akkor ilyen YA izémizéket. Hova lett az intellektüel énem?! Végleg elrabolta a TUDek?! ááááááááááá majd csak visszajön.), na szóval, ha túl leszek az utolsó simításokkal, végleg lezárom ezt az évet meg ilyenek, akkor majd posztolok apróságokat a bábcsopiról, amiben benne vagyok. Meg a karácsonyi ünnepségekről iiiiis!! Jippí, mindjárt karácsony! :D wááááááá. Addig is hallgassatok szépséges karácsonyi dalokat, pl a Kövesd a fényes csillagot albumot, nagyon szép dalok vannak rajta, vagy a többi híres ÉS tehetséges énekes karácsonyi albumait. Nagy a választék, de nehogy szemetet válasszatok.
Ha megtaláljátok a tavalyi playlistemet, azt is betehetitek, mert próbáltam több helyről is válogatni, de ha lesz időm, csinálok egy aktuálisabb válogatást. Csak legyen rá igény. Várom a javaslatokat Facebookon, tumblrön, komiban, twitteren nem,mert nem használom... És kb ennyi.

Kaptam olyan visszajelzést, hogy jó lenne, ha kitenném több háziolvasmány tartalmát, és az is biztos, hogy akkor rekordlátogatottságom lenne. :)) Szóóóóóóval akkor ha befejezzük Az ember tragédiáját, plusz jön a vakáció, majd lesz időm ezzel (is) foglalkozni. Főleg a tizenegyedikes anyagra koncentrálnék, mert érthetően azok frissebbek bennem, és könnyem így beszélni róla. Ha esetleg kell valakinek román rezumat, akkor szóljon, mert szívesen írok arról is.

Addig is, blogger off.

P.s.: Egy kis Pajorságot meg jóTamásságot vigyetek a szürke pillanatokba. Olyan, mint a Pervol. if u know what i mean... Heh. :D
Tudja meg Jean Valjean, hogy a sebre van balzsam.
  Tudod, Pajor, hogy mivel kell engem feldobni.

You May Also Like

6 hozzászólás

 1. Szóval. Csak, hogy tisztázzuk. Az a balhé az osztályban nem azért volt, mert visszaéltek volna az életem valamely pillanatával, hanem mert kitaláltak egy frappáns kis (és nem mellesleg ütős, ezt el kell ismernem) botrányhazugságot. És ha engem nem akadályozott meg ez az eset abban, hogy továbbra is felvállaljam önmagam, és az életem, rád se legyen ilyen hatással. Kérlek. :) És. Ismét csak, hogy tisztázzuk. A blog igenis egyenlő a napló fogalmával. Néézz csak utána bátran a Wikipédián :D ...vagy az angol könyvünkben :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj hát nem is úgy értettem, hogy visszaéltek volna a személyes adataiddal, hanem erről a balhéról eszembe jutott, hogy akár az is megtörténhetne. Tudom, hogy mit jelent a blog, én is blogolok egy ideje, de azért szerintem nem a legjobb döntést MINDENT, de szó szerint mindent megosztani másokkal... Tudod, vannak egyesek, akik egy kicsit túlzásba is viszik az egészet, és egyáltalán nem bloggerkednek igényesen. Például egy naplóba leírod, hogy mennyire szerelmes vagy vkibe, de jó esetben egy blogra max annyit írsz, hogy kapcsolatban vagy, és esetleg beszámolsz néhány apróságról. Legalábbis szerintem, nem hinném, hogy létezik "blogger-etikett" :))) Szóval azt posztolsz, amit akarsz, nem az én dolgom eldönteni, hogy mit teszel ki és mit nem, de gondolom ezt eddig is tudtad.

   Törlés
  2. Jaj, tudom én azt :D Más véleménye meg nem érdekel. Annyira.

   Törlés
 2. Ha már világmögváltás van, akkor Dóra se maradhat ki a dologból. (Dóra, alias Szónok, alias akinek az "intellektüel" énjét még nem rabolta el a TUDEK, mert nincs mit elrabolnia.)

  Igazából halvány bigyóm sincs arról, hogy mi váltotta ki ezt az ún. "szkándált", mindenesetre sajnálom. Ami az interneccé, az támadható, és minél többet adsz az internet népének, annál inkább rád tud szállni, ez már csak így van.
  Amúgy én is kaptam egyszer egy ilyen balhécskát. Egyáltalán nem volt személyes a bejegyzésem, mégis azt hitték, hogy valaKIről írtam, nem valaMIről. Pedig a valaMI volt a fontosabb. Nekem. Sokaknak nem. És egyből nyakamnak szökött a fél világ, hogy én milyen vagyok. Hát ilyen.
  A legjobb tanács: állj fel, keress valami édeset, és éld tovább az életed. Blogger vagy, közölsz, üzensz. Azért fogtál bele ebbe az egészbe, hogy elmondj valamit, nem azért, hogy megfelelj minden buta emberke fifikájának. És szerintem is HELYES, hogy nem érdekel más véleménye. Eszerint te egy okos ember vagy, maradj is meg annak. :)

  VálaszTörlés
 3. Hogy miért csak most látom ezt a kommentet,nem tudom, de csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy *taps*

  VálaszTörlés

MailChimp