cookieOptions = {...}; Beautiful August - virágot evelinnek -->

Beautiful August

by - hétfő, szeptember 09, 2013a kép sajna nem saját, táborosé
Enschuldigung bitte a késés miatt, de a körülmények egyáltalán nem feleltek meg egy kis nyugodt blogolásnak otthon, annál inkább a tumblrözésnek, amit nyugodtan tehettem a telefonomon keresztül. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mivel foglalatoskodtam az elmúlt időben, nyugodtan csekkoljátok le.
Az augusztusom a gyerekklub végével kezdődött, aztán valamikor volt egy ifitábor valahol, ami összvissz egy hétig tartott, egyszerűen fenomenális volt. Szerintem éveken keresztül tart majd a hatása, és ezzel nem túlzok, trust me.
Néztem egy csomó Sherlockot, a Jeremy Brettessel kezdtem, a Robert Downey Juniorossal folytattam és a Benedict Cumbarbetchessel finalizáltam. Az az érdekes az egészben, hogy amikor SzámTech órán egy újságoldalt kellett szerkeszteni Wordben, és én ezt a három színészt mutattam be, annak ellenére, hogy akkor még egy percet sem láttam belőlük. (Poirot-t már júliusban letudtam, igaz, néhány rész még megmaradt.)
Nagyon szép augustusi időnk volt, szerintem rég nem volt ilyen nyugodt nyárbúcsúztatónk. Mellesleg megvolt egy új István, a király, de kit érdekel...?
September 4.-6. Shana tova.
Ééés mindjárt suliiii! :) [Nyugi, nem estem a fejemre, de legalább lesz egy kis rendszer az életemben....]


You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp