cookieOptions = {...}; Merthogy suli. - virágot evelinnek -->

Merthogy suli.

by - kedd, szeptember 17, 2013

I don't believe that valakik jobb sophomore-ok lennének, mint mi most. ^.^` 'Cause maybe voltak sokkal jobb tanulók, mint mi, de olyan jó osztálya, mint nekünk, talán csak R. Reninek volt. :"> After all, nagyon tetszik EDDIG az osztályközösség, mármint az a része, amelyiket ismerem is. :))
Van két újoncunk is, más suliból, és pont előttünk ülnek (mármint Pati meg énelőttem) és szegények minden órán el kell mondják ugyanazokat a dolgokat magukról.
Van új tantárgyunk is, a vállalkozói ismeretek meg a psziho, az utóbbit Jakab Gábor tanítja, mint tavaly a logikát. A vállalkozói tanárnő eddig kedvesnek tűnik, ráadásul van tapasztalata is a szakmában, nem is kicsi. Új matektanárnőnk van, aki tök rendes, és minden más osztály irigyel minket, de mi jövőre úgyse tanulunk mateket... :)) A katolikusoknak a vallástanár is új, de ha jól emlékszem, akkor nekünk is az lesz. Szurkolj, plz. A zene is valószínüleg új arc. (Ezzzaz!)
Ami már nagyon hiányzott:
A drága osztálytársaim-Patyesz, Orsi (HBD!!!), Fogi & Co. Na meg a többi osztályból a többiek. <3
A kedvesdrágaegyszálmézespuszedli kávéautomata
A könyvtár azzal a sok könyvvel
A szünet szabadságérzete
A sulitáska cipelése a fél városon keresztül
A magyar-, a román-, az angol-, a tornatanárnő és a logika (psziho) )
Ami NEM hiányzott:
A koránkelés, a házik (bármennyire is élmény volt megírni a román feladatokat, legyen az esszé vagy FISA), a csődület meg a naponta tízszeres cipőtaposás, tovább is van, mondjam még?? :))
Pictures from tumblr.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp