cookieOptions = {...}; Mert ez így jó nekem, ez így jó nekem. - virágot evelinnek -->

Mert ez így jó nekem, ez így jó nekem.

by - hétfő, szeptember 23, 2013

Natehát amióta nem írtam, sok minden történt. Túléltem a suli első hetét, ami sokkal jobban alakult, mint ahogy azt vártam. Aztán meg kedden volt Orsi szülinapja, ami annyira legendary volt, hogy erről külön bekezdésem lesz. (Ez jót jelent.) Elkezdődött Izraelben a sátorok ünnepe, ezzel zárulnak az őszi ünnepek. És láss csodát, már esett is!!!
Jajkedvesolvasók, kitöltöttem egy személyiségtesztet, ti sem hagyhatjátok ki, csupán abból az okból kifolyólag, hogy az eredmény 95 százalékban igaz rám. Ha érdekel, tessék a link. Na vajon nekem mi jött ki?! Annak, aki eltalálja, jár egy pirospont. :))
A 9GAGen találtam egy linket, amit már nemtomki osztott meg a facebookon, ahol az átlg női arcokat mutatja meg országonként. Hát én úúúúgy megijedtem a magyar női arctól, hogy fél percig nem is mentem tovább. De az a legdurvább, hogy tényleg így van ez a cucc. (Sztem az izraeli meg az angol, a norvég, a német, a szerb meg mindegyik nagyon szép.Gyááááá :3)
Éééééééés a külön bekezdés, amely csak Orsinak szól!!!
Orsi, mint már mondtam, kedden töltötte be a 16ik életévét, és ezt pénteken ünnepeltük meg. Délután találkoztunk mi ocho amigos a PERLAnál (egy gyönyörű villamosmegálló). Vagyis a nyolcadik taggal (Bobó vagy Fogi, ahogy tetszik) a sétálón találkoztunk. Beültünk egy izémizébe és ünnepeltünk. Igaz, hogy még másnap is éreztem a füstöt, de neeeeeem baj. Amúgy Orsi tőlem karkötőket meg egy fülcsit kapott, Patyesztől meg Palitól egy-egy ujjatlant, Fogitól egy inget meg csokit, a fiúk meg mittomén mit adtak. Az tény, hogy életemben aznap ittam a legfinomabb Pepsit, amit csak lehetett. :))

Hát nem jó így, pe orizontala???? :))

így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT, ORSIIII: :*

Másnap (szombat) voltam ifinapon, ami legendary volt, úgyszintén. Itt teleettem magam meg kibeszéltem magam meg agyonfotóztuk magunkat, de jóóó volt, az egyszer biztos. Mondjuk hamarább eljöttem, de it's okay. Tegnapmeghát chill volt, tati.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp