cookieOptions = {...}; Kényelmesen elegáns // egyszerű outfit őszre 🍂 - virágot evelinnek -->

Kényelmesen elegáns // egyszerű outfit őszre 🍂

by - vasárnap, október 08, 2017


Szia!
Tudom, ezer éve nem jelentkeztem blogger-időszámításban mérve, de!! De, de, de. Végre meg tudtam valósítani ezt az outfit-bejegyzést! :D Kedves barátnőm, Lily segített, hogy ne nézzek ki teljesen úgy, mint egy krumpli. A végeredményt látva, még én is azt kell mondjam, hogy Lily tehetsége ezekkel a ruhadarabokkal teljesen elfelejtették velem, hogy mennyire is félek a kamerától.

Logikus kérdés ilyenkor, hogy miért is igyekszem outfit-bejegyzést készíteni, amikor 1. nem is vagyok fashion-blogger, és 2. nem vagyok valami jóban a fényképezőgéppel. Nos, a válasz rendkívül egyszerű!

Szerintem ma a divat sokkal elérhetőbb, mint bármikor, de ez azzal is jár, hogy néha nem tudunk mit kezdeni a lehetőségekkel. Egy csomó ideig pl. én is azt gondoltam, hogy az elegáns = kényelmetlen, de mi sem áll távolabb a valóságtól! Ehhez hasonló tévhiteket mondhatnék még vagy százat, de most következzenek a képek, a bölcsességeket pedig hagyom máskorra. ;)

Ezeket viselem

Szoknya: ZARA
Ing: anyumtól csórtam :))
Táska: Mango
Bakancs: otthoni bőrcipős outlet (BB Up)
Karkötő: kaptam
Farmerkabát (ami lett volna, de végül túl meleg volt hozzá, ezért inkább nem vettem fel): Orsay

Az #OOTD
Nagyon-nagyon jó napunk volt, és annak ellenére, hogy elég fura volt az idő, Lily szuper képeket készített!! (Amúgy Lily, ha ezt olvasod, megint óriási köszönet! :)) Igazán boldoggá tettél egy lányt, aki sokszor azt sem tudja, mit csináljon a kamera előtt.)

Neked melyik a kedvenc képed? :D Írd meg kommentben! Nekem több kedvencem is van, de az utolsó egészen közel áll a szívemhez. :)

Maradj a közelben, mert amint találok magamnak pár szabad percet, géphez ülök és megírom azokat a beígért bejegyzéseket!
A legközelebbig pedig, blogger off! 

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp