cookieOptions = {...}; Őszi bakancslistám 🍂 // 2017 - virágot evelinnek -->

Őszi bakancslistám 🍂 // 2017

by - péntek, szeptember 15, 2017

Végre ez az idő is eljött! <3
Annyira vártam már az őszt, el se tudod képzelni... Főleg akkor kívántam a legjobban az ember-hónapokat, amikor az a forró meleg volt. Persze nagyon hálás vagyok az idei nyaramért, egyszerűen csodás volt! Erről bővebben a nyári bakancslistás posztomban írtam. (Mármint abban, ahol beszámoltam erről az időszakról. :))

De itt és most ŐSZ van, hállelúja!
Remek terveim vannak erre a pár hónapra, vagyis szerintem azok, de ez természetesen elég szubjektív kérdés. Igyekeztem a lehető legtöbb olyan dolgot felírni, amit meg tudok tenni, de "magamtól" nem menne, ugyanis hajlamos vagyok kifogásokat keresni, miért is nem akarok jó dolgokat megtenni. :)) Evelin logika.

Ha jobban megfigyuzod a listát, feltűnhet, hogy tanulós terveim bőven vannak a listán, de csakis azért, mert így sokkal könnyebben ráveszem magam az ilyesmire. Amúgy is mindben van egy közös pont, mégpedig az, hogy kapcsolódik valamilyen szinten az őszies hangulathoz, úgyhogy a "különlegesebb" pontok sem nagyon tűnnek ki a többi közül.


Ezért vagyok annyira besózva az ősz miatt


Annyira izgatott vagyok, el se tudom mondani! Tavaly ilyenkor szörnyen be voltam ijedve Budapesttől, de most már sokkal magabiztosabban forgolódok a városban. Tök hamar meg lehet szokni a nagy nyüzsit szerintem, és a közlekedés sem annyira bonyi, ahogy az elsőre tűnt. :D Úgyhogy kezdődhet az ősz, én készen állok!

Tauren Wells - September (hogy egy kis ideillő pörgős zene is legyen)A legközelebbig pedig, blogger off! 


You May Also Like

2 hozzászólás

 1. Én pesti vagyok, születésem óta itt élek, így mindig olyan furcsa, amikor azt olvasom, hogy nagy itt a nyüzsgés és hogy olyan nagy a város vagy ilyenek. :) Már régóta szerettem volna írni valami kommentet, hogy rettentően megkedveltem a blogodat és csak így tovább! ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. OMG, Nina, el se hiszem, hogy ezt pont te mondod, hiszen én mindig a te blogodra néztem/nézek fel. :D
   Persze ha itt nősz fel, biztos teljesen más élmény a pesti lét, de egy más közegből felköltözni... Már más tészta. Akkor sem a nyüzsgés túl nagy sok esetben, hanem az ijedtség, hogy nehogy elrontsak valamit, vagy rossz irányba induljak el, mert akkor kész, elvesztem örökre. :))

   Törlés

MailChimp