cookieOptions = {...}; Ez lett a nyári bakancslistámból // 🌅 - virágot evelinnek -->

Ez lett a nyári bakancslistámból // 🌅

by - kedd, szeptember 12, 2017

Szeretnél egy őszi bakancslistát is látni? :) Csak mert hamarosan az is olvasható lesz a blogon!!

Még a nyár elején megfogalmazódott bennem egy bakancslista, amit kifejezetten erre a néhány melegebb (khm, FORRÓ) hónapra szántam. Azóta már javában benne vagyunk a szeptemberben, ezért elérkezettnek láttam az időt egy kis beszámolónak. :D

Az eredeti bejegyzésemet itt tudod elolvasni amúgy: Nyári bakancslista // 2017
Amit még mindenképp el szeretnék mondani, az az utolsó ponttal kapcsolatos (ami igazából lehetne az idei évi mottóm is): MERD ELHAGYNI A KOMFORTZÓNÁDAT. Nem mondanám all-caps-ben, ha nem gondolnám, hogy ez a dolog bazinehéz. Nem hívnánk komfortzónának, ha nem éreznénk magunkat teljesen okésan, sőt, mi több, otthon magunkat ezen a helyen.

Ne érts félre: én is odavagyok ezért a helyért. Ide térek vissza minden este és innen bújok ki az ágyból reggel. De mostmár merek kibújni. És ez az, amitől olyan jó lett az idei nyaram. Annyira, hogy merem állítani, ez volt eddigi életem legjobbja! Csak remélni tudom, hogy rosszabb lesz, mint a jövő nyarai. :D (Mármint azért, mert olyan jók lesznek. Hehhe.)

Most pedig beszéljenek a képek helyettem:

ugye milyen szép?! // Borszék, Erdély
öcsém és éééén
egy "VIP" part, amit majdnem senki sem ismer :) az időjárás szinte minden második nap ilyen volt, amit én kicsit sem bántam

amíg apum úszik egyet, mi biztos szelfizni fogunk!! :))


csodás napfelkelte a román tengerparton


A legközelebbig pedig, blogger off! :)


You May Also Like

1 hozzászólás

  1. Tetszik, hogy bátorítasz másokat a konfortzóna elhagyására! Bizony sokan vannak, akik félnek az ismeretlentől, pedig pont hogy a megszokástól kéne tartaniuk. Ha nem merünk belevágni az újba, unalmassá vàlik az élet. Kívánok neked még sok izgalmas nyarat!
    Puszi: V. B.

    VálaszTörlés

MailChimp