cookieOptions = {...}; 5 alulértékelt tanács, ami tényleg meghatároz 💎 - virágot evelinnek -->

5 alulértékelt tanács, ami tényleg meghatároz 💎

by - szerda, augusztus 23, 2017


Annyit hallottam már őket YouTube-on, de soha nem vettem a fáradtságot, hogy ki is próbáljam őket, huzamosabb ideig. Jelentem, igenis be lehet őket tartani, sőt, jobbá tették az életemet! (No joke, sokkal szebbek így a napok! 😌🌿✌) Most pedig be is mutatom, miért tartom őket ilyen fontosnak, hogy egy blogbejegyzést írtam róluk.


1. Igyál (egy kicsivel többet, mint amennyire szerinted szükséged van)!


Gyakorlatilag addig igyál, ameddig nem érzed azt, hogy többet nem bírsz. Régen alig ittam egy-két kortyot, és észre se vettem, mennyire ki vagyok száradva. De ez rendkívül veszélyes!! Néha még most is vannak olyan időszakok, amikor túl sok mindenre kell egyszerre figyelnem, és ilyenkor bizony hajlamos vagyok nem inni. Ezért szépen fogom a másfeles palackomat, és azt cipelem, mert így nehezebb közlekedni, ezért kénytelen vagyok inni, hogy ne legyen olyan nehéz a karomnak... 😅 Mini-edzésnek sem utolsó ötlet!

2. Készítsd ki a másnapi ruhádat, kiegészítőkkel együtt!


Kb. minden youtube-videóban hallottam ezt, amit valaha láttam rendszerezés témában, de megelégedtem azzal, ha fejben elterveztem álomba zuhanás előtt a holnapi #ootd-met. Nem segített sokat, annyi biztos! Ugyanis másnapra simán elfelejtettem, amit előtte elgondoltam.
Egy másik ellenérvem volt, hogy nem tudom, mihez lesz kedvem másnap. De ebből az lett, hogy semmi érdemi nem jutott eszembe, és egy csomó időt elpazaroltam egy ilyen irreleváns dologra, mint az outfitem...

 

3. Minden nap takaríts 5 percet!


Ezt először Farkas Viától hallottam, a közkedvelt urban:eve blog írójától, aki tökélyre fejlesztette a FlyLady módszert. Ez tk. abból áll, hogy hogyha minden nap egy picit takarítasz, de nem sokat, akkor hét végén nem kell buldózerrel elkotorni a sok felgyűlt szemetet, szennyes ruhát és használt evőeszközöket.


4. Olvass!


Mindig is egy óriási könyvmoly voltam, de végzősként, azután pedig elsős egyetemistaként nagyjából lehetetlennek tűnt fenntartanom ezt a számomra oly kedves szokást. (Pedig lett volna rá mód, csak a sok hirtelen rámszabadult felelősség bekergetett az ágyamba youtube-videókat nézni, így meg persze nem jutott idő a klasszikus kikapcsolódásra.) De most újra felfedeztem magamnak, milyen csodás olvasni, és nem azért, mert közeledik az a fránya vizsgaidőszak, és a jegyzeteket kell bújni napestig...


5. Nyújts!


Sosem voltam elég flexibilis. Jártam dzsezzbaletre is, de mondanom se kell, hogy mindvégig a kezdő csoportban maradtam. Nem vagyok egy balett-alkat, egyszóval. 🙈👼 Úgy döntöttem, hogy változtatok ezen, ameddig a génjeim engedik, és szépen nyújtok, minden nap reggel vagy este. Eddig egészen jól haladok, persze a haladáshoz kitartás & sok idő kell. 😊

Mit gondolsz az általam felsorolt tanácsokról? Te gyakorlod már őket, vagy csak ezerszer hallottad te is, hozzám hasonlóan, de nem csináltál velük soha semmit? Írd meg nyugodtan kommentben!
A legközelebbig pedig, blogger off.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp