cookieOptions = {...}; "Vágassam vagy sem?" - a hajvágás örök dilemmája - virágot evelinnek -->

"Vágassam vagy sem?" - a hajvágás örök dilemmája

by - kedd, július 11, 2017

Aki csak ismer, tudja, hányféle frizurám volt az évek során - mindenféle hosszúságban és rövidségben és fazonban, frufruval vagy a nélkül... csak a pixie maradt ki. És persze nem maradhatott el az örök dilemma sem, a "nagyon szeretnék végre már valami újat, de nem tudom, hogy helyes döntés lenne vágatnom" fajtából. Ezek után úgy érzem, hogy érdemben is hozzá tudok szólni a témához, mert magamat is elég sokszor kisegítettem már az utóbbi időben. Hihhi. c:Összeállítottam egy listát azokkal a dolgokkal, amiket én figyelembe vettem, amikor egyszerűen sehogy se tudtam dönteni.
(Frufru-tanácsokért tekerj lejjebb!)

Amit annyira szeretek a hajban, az az, hogy visszanő. Nem tetszik az eredmény? Türelem! Hamarosan ugyanakkora lesz, mint volt, mielőtt a fodrászolló bezabálta volna. :) Nem kell annyira túlkomplikálni mindent. Persze megértem, a megjelenésen elég sokat tud változtatni egy ekkora változtatás, de valahogy nem éri meg, hogy ez határozzon meg. Bármennyire is szereted/nem szereted, a hajad nem te vagy.


Frufru-tanácsok

-- Egy frufrut sokkal könnyebb eltüntetni, mint egy "rosszul sikeredett" frizurát, ezért nem is érdemes annyit izgulni miatta. :)
-- Mivel plusz haj lesz mindig a homlokodon, eléggé befülled a bőr, mert nem tud lélegezni, lehet felgyűlik egy kis kosz is. Igaz, hogy a frufru eltakarja, de ha nem akarsz lehetséges bőrproblémákat, akkor inkább ne próbáld ki. 
-- Megeshet, hogy neked egyáltalán nem sikerül olyan szépen levágni a frufrudat, ha visszanőtt, mint a fodrásznak (mert ki hitte volna...?!), ezért nagyjából minden hónapban minimum egyszer fodrászhoz fogsz járni vele.
-- Nekem nagyjából két és fél évig volt/van frufrum, mostmár majdnem teljesen lenőtt, vagyis majdnem elérte a teljes fejhosszt. Ennyi kell ahhoz, hogy egyszerűen a füled mögé tehesd az elől kilógó hajszálakat. Mivel nekem az nem áll jól annyira a jelenlegi stílusommal, kénytelen vagyok tovább várni.

Ha további frufrus tanácsokat szeretnél hallani, nyugodtan tudasd velem kommentben!! Neked volt már rövid hajad? Esetleg sok ideje gondolkozol azon, hogy megválsz az Aranyhaj-koronától? Szívesen olvasok minden egyes hozzászólást, ezért nyugodtan írd meg, mi a Te véleményed a mostani haj-trendekkel kapcsolatban!

A legközelebbig pedig, blogger off!
You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp