cookieOptions = {...}; {Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ezeket szeretem magamban - virágot evelinnek -->

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ezeket szeretem magamban

by - szerda, április 26, 2017

Ú de jó lenne most egy mézes-mandulás kávé...!
Ez a legelső VKP-s posztom, ezért persze, hogy kicsit izgultam, mielőtt kiderült volna a következő téma. Amikor pedig lekerült a lepel, akkor meg azért kezdtem izgulni, hogy találok-e majd valamit magamban, amiről tudom, hogy nem csak erősségem, hanem tényleg, teljesen őszintén szeretek magamban. Aztán elkezdtem magamban lazábban kezelni a dolgot, és úgy összegyűjteni randomságokat. Íme a listám!

+++ A legbanálisabbal kezdek, és folyamatosan haladok a fontosabb jellemzőkig/képességekig. +++


1. Tudok főzni annyira, hogy ne haljak éhen, és finom is legyen

Ez nekem komoly haladás volt ahhoz képest, hogy (szégyen, nem szégyen), a mosogatáson kívül igazán semmit sem csináltam a konyhában. Errefel kiderült, hogy valami rejtélyes oknál fogva anyu főztje nehezen fog eljutni hozzám, ha én nem lakom az országban. :)) Olyasmiket is csináltam magamnak, amiket eddig sosem ettem, ezért elég menőnek érzem magam. Még akkor is, ha ez teljesen normális dolog. Mégis nekem nagyon jól esik tudni, hogy nem halok éhen egyedül. :D

2. A hajam minimum három színű egyszerre, teljesen természetesen

A Nap volt olyan kegyes hozzám, hogy tavaly nyáron az egész hajamból kiszívta a barnaságot, főleg a végeken. De persze azóta megnőtt, ezért már tavaly is azt kérdezték tőlem, hogy festem a hajam? Hát. Nem! :)) Nekem ez így nagyon tetszik, ezért jó ideig biztos nem is fogom megváltoztatni.

3. Nagyon menő az ízlésem

Már nem úgy menő, hogy mások szerint is az (vagyis ki tudja, még az is előfordulhat :)), hanem én mindig meglepetést okozok magamnak azzal, hogy miket nézek, hallgatok, olvasok és hordok. Ahogy telnek a napok, egyre jobban megszeretem a saját magam felvállalását, és ez egyre kellemesebb érzés.

4. Könnyen barátkozom

Régen olyan szégyenlős voltam, mint az ibolya ebben az áprilisi télben. Ezt nem annyira rég sikerült felszámolnom magamban, így sokkal könnyebben merek embereket megszólítani, gördülékenyebben vezetek egy beszélgetést, mint valaha, és igyekszem minél érdekesebb dolgokról beszélni. A tinédzser Evelin el lenne képedve, ha most látna szerintem, pedig így is van egy csomó dolog, amivel nem vagyok megelégedve.

5. Nem (csak) a jegyek miatt tanulok

Egyszerűen szeretek új dolgokat megtudni a körülöttem levő univerzumról. Bármilyen területe is legyen, bármennyire kicsi infónak is tűnik az mások szemében. Ami érdekel, az nem hagy nyugodni, olyan értelemben, hogy sosem állok meg az új területek felkutatásában.
Persze a jegyek (meg az ösztöndíj, ami a jegyeket követi) eléggé motivál, de ha csak ezek miatt csinálnám, hamar kiégnék, nemdebár.


6. Könnyen meg lehet engem nevettetni

Na azért nem mindenen fogok nagyokat hahotázni, de a humorérzékem elég flexibilis. Főleg YouTube-videókon, vicces tanítókon meg hivatásos stand-uposokon szoktam nagyokat vidulni, de általában az elsők között vagyok, aki veszi a lapot egy jó poén hallatán, és az utolsók között, aki elfelejti. Sokszor előfordult már, hogy olyasmi jutott eszembe, ami évek óta könnyesre nevettetett, és próbáltam visszafogni magam, mert mondjuk épp egy nagyon komoly óra kellős közepén voltam. Sebaj.


7. Változtam, változok, változni fogok

Visszatérve a kiindulóponthoz, sok olyan terület van még az életemben, amivel nem vagyok megelégedve. Ez nem jelenti viszont azt, hogy mindennek így is kell maradnia. Eddig is annyi mindenben változtam! Miért gondolnám azt, hogy nem lesz ez így a jövőben is? Mi több, meg vagyok róla győződve, hogy most, ebben a szent pillanatban ugyancsak ez a helyzet: amit vetek ma, azt fogom holnap learatni. És szeretnék jó kalászokat gyűjtögetni.
Mindenki azt mondja, hogy a földművelés kemény munka, és ezt teljes mértékben elhiszem. De akkor miből gondolnánk, hogy a változás elérése a saját életünkben könnyebb meló lenne?

Akárhogy is legyen, remélem tetszett ez az első VKP-poszt! A legközelebbig pedig, blogger off!

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp