cookieOptions = {...}; Lejátszási lista edzéshez // Elektronikus - remix - hip-hop - pop válogatás - virágot evelinnek -->

Lejátszási lista edzéshez // Elektronikus - remix - hip-hop - pop válogatás

by - péntek, február 24, 2017


A blogomon rendkívül sokat beszélek zenéről. És amennyire szeretem a jó a zenét, minimum ugyanannyira vágyom már egy jó edzésre. Mert annyira hiányzik! Az utóbbi időben, a hideg miatt, nem voltam futni, a koliban pedig egy kicsit körülményesebb megoldani, mert persze nem csak magamra kell tekintettel lennem, hanem a többiekre is. :) Vagy ha minden összejött volna, ágyba döntött az influenza.

Most viszont kezdek kigyógyulni, és a tavasz is mintha előre küldte volna a követét, ezért fontolgatom, hogy újból nekiveselkedek a rutinszerű mozgásnak. Igazából nem is azért szeretném már csinálni az egészet, hogy fogyjak, hanem egyszerűen azért, mert SZERETEM, és mert utána sokkal jobban érzem magam. Akkor is, ha eleve tök jól vagyok. Nem tudom, mi ez a csoda, viszont minden esetben beválik. Így könnyebb kilábalni a letargiából, de ha eleve tök jól vagyok, akkor is berobban a dopamin. Must be magic!!

Úgy gondoltam, hogy ne csak én fussam a köröket ezekre a szépséges darabokra, hanem szívesen megosztanám veled is. <3 Nincs is annál jobb, mint amikor egy élményt közvetíteni tudunk másoknak, és ezt próbálgatom újabban.

Terveim szerint többféle műfajból fogom összegyűjteni a kedvenceimet, amik nem általános értelemben vett kedveceim, hanem inkább azok, amik lehet annyira nagyon sokat nem jelentenek nekem, de ezdeni tökéletesen lehet rájuk. Mert észrevettem, hogy bizonyos ütemű, hangulatú dalok esetében sokkal könnyebben megy ez az egész, annak ellenére, hogy a szöveg lehet egyenesen bugyuta nem az a költői fok, amit normális esetben szeretek.

Ahogy a címből is kitűnik, ez most egy elektronikusabb válogatás, de tervben van egy rockosabb fajta, illetve egy olyan, amiben minden van vegyesen, ahogy én is szoktam általában hallgatni. :) Remélem örömmel fogadjátok!!

Izzasztó edzéseket kívánok neked, és addig is, blogger off.


You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp