cookieOptions = {...}; EsztétiKedd #1 - A kísérletezésről - virágot evelinnek -->

EsztétiKedd #1 - A kísérletezésről

by - kedd, február 28, 2017

"Az ember időt hagy a gondolkodásra, mert csak akkor jön létre a szépség." - Koltai Lajos

Rajz: x // Pávás írás: x // Haj: x
Outfit: x // Reggelis ágy: x

Mi is ez?

A szép dolgok... hát... Szépek! És szeretem csodálni a szép dolgokat. Ezért is nagyon örülök a Pinterest létezésének. Ha a megfelelő embereket követed be, csoda képeket találhatsz. <3 Egyik álmom, hogy én magam is ilyesmiket fotózzak, vagy legalább design-dolgokkal kapcsolatos munkám legyen, jelenleg is ingyenes-de-nagyon-menő kép- és videószerkesztőkkel kísérletezek, mint hobbi. Meg amúgy is, minden képesség jól jön, sose lehet tudni, mikor válik hasznossá egy tudás!

Egy csomó ideje próbáltam egy ilyen "minden héten egyszer ugyanazon a napon posztolok tematikusan" sorozatot vezetni a blogon, csak nem tudtam, mi legyen pontosan a téma, a nap, a szójáték. Az igazat megvallva, nem is nagyon törtem magam, de egyik este csak így beugrott. Lehet nem is este volt. Mindegy.

Szeretném, ha a szépet megoszthatnám másokkal is, illetve azt az élményt, amit a csodálkozás jelent nekem. Annyira hiányolom, hogy mostanában mindenki siet, és nem áll meg egy picit, csak úgy, hogy létezzen. Magamat is beleértve. Úgyhogy ez egy közös projekt lenne Veled. Na mit szólsz? Ha benne vagy, ha nem, én ezt fogom tenni. c: De persze remélem, hogy velem tartasz!

A legközelebbig pedig, blogger off.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp