cookieOptions = {...}; április 2015 // do it like a lady ^^ - virágot evelinnek -->

április 2015 // do it like a lady ^^

by - hétfő, április 13, 2015


Wowcsika.
Még én sem gondoltam, hogy ilyen menő lesz. Már rég nem volt ilyen kellemes tavaszom, tényleg. Megpróbálok mindent összesűríteni egy posztba, úgyhogy bocs, ha néhol egy kicsit nagyon témáról témára ugrok majd.
Nem is nagyon tudom elválasztani helyenként, hogy mi mikor történt, annyira egybefolytak az események körülöttem. Talán kezdhetném azzal, hogy a természet egy gyönyörű (komolyan) április elseji tréfával készült, mégpedig azzal, hogy nem aznap, hanem másnap havasesőre ébredt a város. Olyan szép volt... és egy kicsit kiábrándító is, meg kell hagyni, de valahogy lenyűgözött a virágszirom és a hó egy helyen, egy időben. Ennyi.

Harmadika egy tipikus "első áprilisi péntek" volt, mivel ilyenkor szokott lenni Nyíregyen regionális ifi (meg október végén-november elején, attól függ). Nemsokkal előtte kaptam egy nagyon vagány blézert, úgyhogy arra esett a választásom, amiben nem fotóztam le magam, és most nem fogom felvenni, meg minden. Olyan jó volt az alkalom, na meg az út oda-vissza, hogycsakna. Hack Péter szolgált főleg, és ha rákerestek a neten, akkor meglátjátok, hogy tekintélyes emberről van szó. Just sayin. A végén kaptunk elemózsiát is, hogy nehogy éhen haljunk, és mit csinál ilyenkor Evelin? Hát persze, hogy bekajál. Dehát ha olyan fincsi volt az a hambi. :( Meg csirkehusi volt benne, naaaaa. Meg saláta. Anyway. Ja, és mivel nem vagyok hozzászokva a kólához, persze, hogy háromkor alig tudtam elaludni. Pedig akkor már tényleg illett volna. Magyarázd ezt meg a fejemnek, és a valószínűleg benne tartózkodó felpörgött agyamnak.

Hmmm hmmm hát igen. Ez vagyok én. :)))
Szombaton pihiztem, vasárnap meg hát húsvét volt a Föld nagy részén. Voltam gyüliben (úrvacsora is volt, yaaay!! mindig olyan jó érzés, hogy olyan sok embernek mondhatok jó dolgokat az életére. speak life.), ami önmagában nem lenne kiemelkedő esemény, de ha már húsvét, akkor említsem meg, na.
Hétfőről van egy egész posztom, tessék odakattintani ezután.

Kedd. Suli. Jaaaaj. :( Igaz, hogy iskola másként, meg minden, de ha egy olyan programod van, amin egy egyetemi tanárnő beszél neked a facebookról meg a pszichológiáról, főleg úgy, mintha ma születtél volna, akkor inkább megtartanád te is a rendes óráidat. Most komolyan, inkább egy románórás nap, mint ezt még egyszer.
Nemrég nyílt egy új DM az Ady mellett, úgyhogy beszereztem magamnak az utánpótlást.
a concealer (korrektor) a banutelből van, és csak két lej volt. spórolós vagyok, na :))

Hogy miért is jobb a BB krém az alapozónál, arról majd akkor, ha ez a tubus elfogyott, jó? Elég hosszú lenne, és most nincs erre kedvem. legyen annyi elég, hogy ez 001-es, matt BB krém, mivel tavasz típus vagyok, és nekem nem állnak jól a csillogós, olajos arcizék.
És már alig vártam, hogy hazaérjek. Mert aznap tudtam meg a Cambridge FCE vizsgám eredményét.

Amikor megláttam, először azt hittem, hogy ez valami vicc. Hogy valaki ilyen elkésett árpilisi tréfát űz belőlem. Komolyan, azt hittem, hogy megbukok.
Ezért is szeretném most mindannyiótoknak megköszönni még egyszer, itt, a blogon, hogy olyan sokan mellettem álltatok. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen érzés volt a vizsgára készülni, hogy mennyire fájt már a fejem a stressztől a vizsgán. Tudom, hogy hogyha nem támogattok imában, akkor most teljesen más eredményem lenne. Nagyon nagyon nagyon hálás vagyok a barátaimnak is, hogy türelmesen végighallgattátok a siránkozásaimat az angolról. Szeretlek titeket! Na meg az osztálytársaknak, akik minden nap érdeklődtek az eredmény iránt, pedig én el is felejtettem már szinte, hogy vizsgáztam. :)) És a legeslegfontosabb személynek az életemben is köszönöm. Köszönöm, Istenem!!
Erről is bizti fogok még bővebben írni, és mivel ilyen szép eredményem van, felhatalmazva érzem magam arra, hogy tanácsokat is adjak, mert valamit csak jól kellett csináljak. :))

Másnap nyílt napon voltunk a Partiumon. Tőkés sajna beszédet mondott. Hogy én mennyire nem bírom az EMN-t!!! Fúúú. Anyway. A foglalkozás, amin voltunk, na az viszont príma volt. A szociológia-szociális munka szak programjára jelentkeztünk, és kellett rajzoljunk egy plakátra olyan dolgokat, amelyek a 21. századi társadalmat jellemzik.
Orsi képe. all rights reserved by da squad
kaptunk kinder tojáááááást!! yay.
Csütörtökön két, mentálhiginéniával foglalkozó nő jött hozzánk, és ahhoz képest, hogy mire számítottunk, nagyon kellemes másfél óra volt. Erről nem nagyon beszélnék, mivel megfogadtuk, hogy ami ott történik, az ott is marad, úgyhogy my lips are sealed. sry.

Pénteken meg "templomba mentünk", mert olyan vallásos emberek vagyunk. Mondjuk az egy másik dolog, hogy én tényleg ifin voltam... Benéztem a Humanitasba is, ha már a fő utcán jártam, és sikerült időben kiráncigálnom onnan magam.
Ezeket a dolgokat leszámítva kisebb dolgok történtek csak. TIPP: ha unatkozol, NE az eszkefemes magyar celebekkel üsd el az időd. Inkámm süss már muffint. Mint én hétfőn. Vagy mint Andi. Sokkal hasznosabb, just sayin, és még kajád is lesz. Vagy a szombati magyar költészet napjának apropóján nyugodtan olvass verseket. Mertmiértne?
Kaptam két új nadrágot, de hogy ezt mégis kit érdekel, nem tudom.
zu nett. a szélső zöld, btw, csak nagyon sütött a nap :|
Na és kb ennyi lenne. Nem történt annyira sok minden, de egy csomó jó hírt kaptam, és már csak azért is megérte élni idén áprilisban. yay.
Használjátok ki ezt a csodálatos időt, ameddig lehet, emberek!
Blogger off.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp