cookieOptions = {...}; YouTube, te időölő! - virágot evelinnek -->

YouTube, te időölő!

by - szombat, január 17, 2015


korunk nyugata egy képen
Tudom jól, hogy nem kéne. SOK idő elmegy rá. De olyan viccesek.
Elképesztően nagy azoknak az embereknek a száma, akik tehetségesek és jutyúbcsatornát vezetnek rendszeresen, mégis van néhány személy (vagy csoport), akiket nyomon is követek. Ha nem másért, hát az angoltanulás miatt. Ugye milyen jó kifogás? Angolt tanulok a neten. Mert miért ne? De tényleg, sokat segít, ha többfajta angolszász kultúrát megfigyelsz, mert hozzászoktatod a füled a kiejtésükhöz. Amerikai. brit. kanadai. ausztrál. meg azok, akik nem is angolok, de így, hogy angolul vezetik a channelt, több követőjük van.
Anyway.
Vannak olyan vloggerek (video bloggers), akiket ritkán, de nézek. Meg olyanok, akiket folyton. Olyanok, akikre most találtam rá, és megihlettek, hogy írjak a témában.

Az első, akit komolyan megkedveltem, mert csak, az Superwoman Lilly, Kanadából.
VÉDJEGYE types of people who..., types of..., my parents react to..., meg hasonlók. Az én személyes kedvenceim között vannak

TÖRTÉNETE tulajdonképpen azért kezdett el vloggerkedni, mert ez is része volt az életmódváltásának. Régebben depressziós volt, elveszítette sok barátját, nehezen ment neki minden, de elhatározta,hogy változtat. És sikerült. Most pedig ott tart, hogy ebből a csatornából él, folyton úton van, rendezvényekre hívják el, stb stb.
Ebben mindenféle röhögést utánoz, és --
Itt meg kérdésekre válaszol, persze az ő saját stílusában
Van még több is, de most nem osztogatom meg az összes videóját. Mert.


A második csatorna, amit szeretek, az a TheFineBros. Annak az esélye, hogy már hallottál rólak, NAGY. NAGYONNAGY. Sok követőjük, még több vidijük van, és tök jók. Really.
vigyorik
VÉDJEGYÜK teenagers react to (tinédzserek reakciója a ...-ra), kids react to (gyerekek), elders react to (idősek), YouTubers react to... Mindenki véleményez. Ez a lényeg. Olyan nincs, hogy valakinek ne legyen véleménye valamiről, és ők ezt nagyon jól ki is használják.
TÖRTÉNETÜK (az egészet innen szedtem) Ahogy a nevük is mondja, tesók. Benny és Rafi, pontosabban. Abból kiindulva, hogy egy napon születtek, gondolom ikrek. Lehet, hogy én vagyok a következő Sherlock?!?! Már kicsi koruk óta videókat készítenek, just for fun, és Hollywoodnak akartak dolgozni. Ehhez képest a YouTube hozta meg nekik a hírnevet. 2014 augusztusában 11 millió feliratkozójuk volt. Asszem ezzel mindent elmondtam. Szerintem a wiki oldalukon megvan minden fontos információ, úgyhogy azokat most nem fordítgatom. Sry. Ja, és zsidók.
 
Kedvenceim tőlük
Tinédzserek és a 80-as évek
Gosh, én még ezzel játszottam... És most is örülnék egynek :))
Ott van PewDiePie!! :3
Enjoy these masterpieces.

Harmadik felfedezetteim, akikről a FineBros-on hallottam: Concos vith my 2 years old (Beszélgetések a két éves lányommal)
 Az egész csatorna lényege, hogy egy kanadai apuka, Matt, újraértelmezi a kétéves lányával, Cocóval folytatott beszélgetéseit. De nem akárhogy. A lánya szerepét David, Matt legjobb barátja játsza, és így nagyon szürreális az egész. Először nem is értettem, hogy miről is van szó, de aztán megértettem a lényegét. Asszem. Nem vagyok biztos benne...
Gondolom arra akartak rávilágítani a készítők, hogy mennyire érdekes a kicsik gondolkodásmódja, és ha azt egy felnőtt szájából hallanád vissza, azt hinnéd, hogy meg van hibbanva. Tényleg.
A sorozatnak akkor a sikere, hogy már a harmadik miniévadnál tartanak. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, aki értékeli ezt a fajta humort.
Kezdetnek itt van a legelső rész. Vigyázat, még rákattansz, és egyszerre nézed meg az egészet.

Te kiket szoktál skubizni a YouTube-on? Ajánljatok még ilyen jópofa dolgokat, légysziiiiiiiii.
danke.
 A következő posztom meg már majdnem kész. És hosszú. Mire végignézitek a vidiket, már kinn is lesz. Addig is, blogger off.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp