cookieOptions = {...}; Csillagainkban a hiba + egy kis mozi - virágot evelinnek -->

Csillagainkban a hiba + egy kis mozi

by - csütörtök, június 12, 2014

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiasztok,olyan rég nem írtam egy normális bejegyzést, de most pótolom. :3
Nos, gondolom eljutott már hozzátok valamilyen formában a Csillagainkban a hiba híre, ezért ezt most nem ragozom tovább, de ha valaki esetleg még nem tudja, miről van szó, annak itt a magyar feliratos előzetes.


Tessék, mostmár gondolom lehet érteni, hogy miért is mentem a moziba megnézni. :)
Most pedig következzék az én kis történetem a TFiOSról (The Fault in Our Stars), amit megpróbálok minél összeszedettebben elmondani. Just wait for it...Mondanám azt, hogy miután hazaértem a tegnap a moziból, az első dolgom az volt, hogy megírjam a bejegyzés vázlatát, de... Nem. Öcsi a Jégkorszak valahányat bámulta, ezért értelemszerűen nem tudtam elektronikus formában szavakba önteni a mondanivalómat, ezért most egy jóóóóóóó hosszú vázlat alapján dolgozom. Hehe. Annyira de annyira fel voltam villanyozva, hogy egyszerűen nem volt más választásom.
bármilyen napon megfelel :))

heh
Kezdem akkor az elején. Vagyis április harmincadikán. Kinn voltam Patival meg Orsival a Körösparton, de haza kellett menjek vigyázni Öcsire (lázas volt), míg a szüleim gyors látogatást tettek az anyaországban. A lényeg az, hogy egy kicsit el voltam kenődve, amiért nem maradhattam kinn a lányokkal, és mivel pont nálam volt az Anditól kölcsönkért TFiOS (magyarul), nekiláttam útközben olvasni. Tudom, hogy nem helyes, de komolyan, végigolvastam az utat hazafelé, éééés nem ütött el egy kocsi sem. (: Mondjuk akkor félretettem, mert mindenképpen a Hunger Games 1-et akartam nézni. Másnap május elseje lévén kiültem olvasni a közeli kis ''parkba'', és 200 oldalt kb sikerült elolvasnom, amikor is elkezdett esni az eső (jó kis zuhé volt), ráadásul pont akkor, amikor.... *holding back the tires* Komolyan, még az idő is együtt érzett velem, mert mire befejeztem, elállt... Ok... Érti ezt valaki??


Anyway, ayira le voltam sokkolva a végén, hogy órákig csillagokat rajzoltam az általam kékre színezett papírlapokra. És csak úgy magam elé néztem.
Egy csomót néztem utána John Green (az író) tumbliját meg ilyenek. És akkor megláttam. Shailene Woodley (a Divergentből Tris), mint Hazel. OMG. Már akkor tudtam, hogy az elsők között fogom megnézni a filmet. És úgy is lett. Heh. :D Mondjuk legszívesebben a szülinapomon szerettem volna, de akkor éppen nem leszek itthon.
shailene és john
Múlt héten megdumáltuk a lányokkal, hogy menjünk együtt megnézni, mert már mind olvastuk per láttuk az előzetest. És mivel szerdán féláron van a jegy, ha párban mész, szerdán mentünk. :) Miután kifizettük a jegyeket, gyors látogatást tettünk a Carrefourban és a mosdón, és siettük is vissza. És a trailerek után.... Wáááááááááááááá. :3 gorgeus. a poénok. a soundtrack. minden. Mondjuk volt néhány dolog, ami nem éppen úgy volt, ahogy eredetileg, de szerencsére nem sok. (:
Egyszerűen szuper volt. Te nevetsz, én is nevetek. Te sírsz, én is sírok (aka bömbölök). Te szipogsz, fújod az orrod, én meg szúrósan nézek feléd, amiért megzavartál a filmnézésben. Arrrrg. Most komolyan, ha moziba mész, tűrtőztesd magad!!

Nevetős percek: sok. nagyon sok. nagyon-nagyon sok.
Sírós percek: sok. rengeteg.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp