cookieOptions = {...}; Natehát. - virágot evelinnek -->

Natehát.

by - hétfő, május 27, 2013

MOST egy nagyon gyors bejegyzés következik, amibel szokásomtól eltérően nem fogok mentegetőzni az elmaradásaimról, mivelhogy beláttam, nem érek vele semmit + majd úgyis be fogom pótolni(valamikor....).
DE! Azt megsúgom, hogy komoly elfoglaltságaim voltak, pl. pénzkeresesés (igen, már ilyen ,,fiatalon"), amit féleg a drága epernek köszünhetek, képek később, továbbá VÉGRE átestem a féléviken, nem is voltak annnyira borzalémasak, románból pedig nagyon elbénáztam azzal a nyolcassal. Anyway, a blogról szőtt terveim tovább élnek, és teljeskörű kibontakozásra várnak (ugye ez milyen poetikus volt??).
konszekuenszesz: Még élek és virulok, mi több, suttyomban gyűjtöm az információkat. Mellesleg Patyesznek, drága padtársamnak május kellős közepén volt a szülcsije, és én meg fel sem köszöntöttem őt egy ünnepi posztban, shame on me, de még erre sem érek most rá.
Mustache
De Poirotra volt. Ez van, arra van időd, amire csinálsz, tudom. Ééééés még az én DRÁGA öcsém is szereti. :)) (Igen, nekem még az is van, most is itt settenkedik körülöttem. [Tényleg, öcsi, Bogi hozta a Garfieldodat, ott van a táskámban.]
strawies.

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp