cookieOptions = {...}; Merengő. - virágot evelinnek -->

Merengő.

by - kedd, május 07, 2013

That's totally me.
Sokszor szoktam egyedül hazamenni a suliból, és ez egy ideig nagyon bosszantott. Ilyenkor mindig azt hittem, hogy másoknak nem vagyok fontos, de rájöttem, hogy ez, úgy, ahogy van, HAZUGSÁG. Igazából ez egy lehetőség - mégpedig arra, hogy egy ideig magamba szálljak, a világot kizárva csak gyönyörködöm a város szépségeiben (mert bizony még az is van!), nem bosszant senki és semmi... Egyszóval, magam lehetek, pontosabban kereshetem magamat. Néha kifejezetten jól jön, ha nincs senki, akinek kionthatom a hülyeségeimet. :)
Panda <3
***
Ma szépen leszidták a fejünket. Már megint. Most kivételesen nem az előadások pénze miatt, hanem a Majális kapcsán, hisz nincs még produkciónk, az osztályt pedig EGGGYÁLTALÁN nem érdekli a Majális. Ez van. Én komolyan sajnálom a tanárokat, mert nekik sem könnyű, de ne rajtunk vezessék le a dühüket, kérem!
***
Holnap félévi magyarból. Ezzazz tati. Mehetek tanulni az Antigonét meg a drága Margit-legendát, az Örkény egypercesekkel egybekötve, ráadásként pedig ki ne hagyjuk véletlenül a kínálatból Vámos Miklós Pofonját. Ez is egy szép pofon lesz, nem mondom! :))
Antigoné
***

UPDATE: Ha van kedvetek, kövessetek Tumblr-n.:)

You May Also Like

0 hozzászólás

MailChimp